KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bayan Gül'ün Lizbon Temasları

20.11.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Lizbon’da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Bayan Hayrünnisa Gül de eşlik etti.

Lizbon Uluslararası fuar alanında gerçekleşen açılış töreninin ardından Bayan Gül, zirveye katılan devlet ve hükümet başkanlarının eşleriyle birlikte tarihî sanat eserlerinin sergilendiği Ricardo Espirito Santo Vakfı’nı ve ardından Moda ve Tasarım Müzesi’ni ziyaret etti. Bayan Gül akşam saatlerinde ise Lizbon Belediye Başkan Yardımcısı Bayan Simonetta Lus Alfonso’nun Lizbon Belediye Binası’nda devlet ve hükümet başkanlarının eşleri onuruna verdiği yemeğe katıldı.

Eşler için düzenlenen programlara, NATO Genel Sekreteri Rasmussen’in eşi Bayan Anne-Mette Rasmussen ile Lizbon Kültür Bakanı Bayan Gabriela Canavilhas’da katıldı.

MUSEU NACİONAL DOS COCHES’İ ZİYARET

Bayan Gül, ziyaretin ikinci gününde de zirveye katılan devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile birlikte 1905 yılında müzeye çevrilen Museu Nacional dos Coches’i ziyaret etti ve aynı yerde Kültür Bakanı Bayan Canavilhas'ın eşler onuruna verdiği öğle yemeğine katıldı.  

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı