KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

"Hepimiz Büyük Bir Milletin Fertleriyiz"

26.10.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Cumhurbaşkanı Gül, Batman’da valilik tarafından verilen öğle yemeğinde yaptığı konuşmada, ekonomik kalkınmanın yanı sıra bölgede barış ve huzurun büyük önem taşıdığını vurgulayarak, el ele vererek Türkiye'nin geleceğini güzel yarınlara taşımak istediklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Batman’da şehit aileleri, şehrin ileri gelenleri, sivil toplum kuruluşları ve işadamları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.


Cumhurbaşkanı Gül yemekte yaptığı konuşmada, kentin giderek geliştiğini söyleyerek, kentte yolların geniş, binaların planlı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumhurbaşkanı Gül, Batman'a geldiğinde gördüğü güzelliklerin kentin gelecekte daha da gelişeceğinin göstergeleri olduğunu belirtti.

Batman'ın ekonomik açıdan da gelişerek, bölgenin en kalkınmış kentleri arasında yer alacağı yönündeki inancını dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, Batman'a daha önce çeşitli sıfatlarla geldiğini, bugün de Cumhurbaşkanı olarak ilk kez gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

BARIŞ VE HUZURUN ÖNEMİ

Cumhurbaşkanı Gül, ekonomik kalkınmanın yanı sıra bölgede barış ve huzurun büyük önem taşıdığını, huzur, barış ve güvenli bir ortam olmadan gelişimin sağlanamayacağını ve sürdürülemeyeceğini aktardı. “Birbirimize sahip çıkmazsak, sevmezsek, saygı göstermezsek başkası bize hiç saygı, sevgi göstermez. Biz hepimiz büyük bir milletin fertleriyiz'' diyen Cumhurbaşkanı Gül, ülkemizin her yerinde büyük zenginliklerin olduğunu, farklılıkların da bu zenginlikleri besleyen öğeler olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül konuşmasının sonunda, el ele vererek Türkiye'nin geleceğini güzel yarınlara taşımak istediklerini kaydetti.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı