KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül'e Trabzon'da Yoğun İlgi

04.10.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Trabzon ziyareti sırasında Kunduracılar Caddesi olarak bilinen tarihî çarşıyı gezen Cumhurbaşkanı Gül’e, cadde boyunca yürürken vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül, Trabzonspor tesislerini ziyaretinin ardından belediye başkanlığına giderken yolda aracını durdurarak Kunduracılar Caddesi olarak bilinen tarihî çarşıyı gezdi. Trafiğe kapalı olan cadde boyunca yürürken vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve sevgi gösterisinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Gül, esnafa hayırlı işler diledi, çok sayıda kişiyle fotoğraf çektirdi.

 

 

“TRABZONLULAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Çarşının çıkış noktasından sonra, Atatürk alanında bulunan tarihî belediye binasının balkonundan vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye'nin en güzel, şirin ve eski şehirlerinden Trabzon'u ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, vatandaşlara gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti. Kamu görevlilerinin vatandaşlara hizmet etmek için elinden geleni yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Gül, halkın her şeyin en iyisine layık olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasının ardından Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan kentte yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Belediye Özel Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Gül'e şekerlik ve gümüş işlemeli bir tabak hediye etti.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı