KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Gül Vatandaşlarla Bayramlaştı

09.09.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Bayram namazını Emirgan Camisi’nde kılan Cumhurbaşkanı Gül, cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra bir çay bahçesine giden Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı namazını Emirgan Camisi'nde kıldı. Camiden çıkışı sırasında vatandaşlarla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Gül, ardından Emirgan Camisi'nin karşısındaki çay bahçesine geçerek, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül, bayram mesajını soran basın mensuplarına “Bütün vatandaşlarımızın, halkımızın bayramını tebrik ediyorum. Herkesin bayramı mübarek olsun ve bu bayram inşallah herkese iyilik, güzellik, kolaylık getirsin. Tüm gazeteci arkadaşların da bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANI GÜL’DEN ÇEYREK FİNAL MAÇI YORUMU

Kendisinin de Slovenya Cumhurbaşkanı Danilo Türk ile birlikte izlediği (A) Millî Basketbol Takımı'nın 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde Slovenya'yı yendiği hatırlatılan Cumhurbaşkanı Gül, maçı değerlendirmesini isteyen basın mensuplarına cevaben de; “Slovenya Cumhurbaşkanının soyadı bildiğiniz gibi Türk. Kendisi maçı birlikte izlemeyi teklif etti. Ben de kabul ettim. Herkes Türkiye'den bir şampiyonluk bekliyor. Türkiye, gayet iddialı götürüyor. Bunlar da millete moral oluyor tabii... Bütün gençliğe güzel bir heyecan getiriyor. Türkiye ayrıca, siyasi, ekonomik ve müzik alanında önemli organizasyonları büyük bir başarıyla gerçekleştiriyor. Bu da onur verici. Biliyorsunuz Balkan takımları en zorlu takımlardır. Ama buna rağmen Türkiye, Balkan ülkeleriyle olan mücadelesini iyi götürdü” dedi. Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye’nin yarı finaldeki rakibinin Sırbistan olduğunun hatırlatılması üzerine, Sırbistan Cumhurbaşkanı Tadiç’in Cumartesi günü maça gelmek istediğini, kendisinin de bunu memnuniyetle kabul ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül daha sonra, Tarabya Köşkü önüne gelen çocuklarla bayramlaştı ve beraber fotoğraf çektirdi. 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı