KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bayan Gül, Omanlı Çocuklarla

13.04.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Bayan Gül, Omanlı Çocuklarla

 

Cumhurbaşkanı Gül’ün Oman ziyaretine eşlik eden Bayan Gül, gezinin ikinci gününde Al-Basair Okulu’nda bir araya geldiği öğrencilerle sohbet etti ve elişi sergisini gezdi.

 

 

Resmî temaslarda bulunmak üzere Oman’a bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e eşi Hayrünnisa Gül de eşlik etti. Dün, Al Alam Sarayı’nda düzenlenen karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Gül ve Oman Sultanı Qaboos baş başa görüşmelere geçerken, Bayan Gül Oman Kadınlar Derneği tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Dernek binasında gerçekleşen yemek öncesinde, Oman kına gecesini temsilen sembolik bir tören düzenlendi. Derneğin çalışmaları hakkında kısa bir filmin de gösterildiği yemekte, yöneticiler Bayan Gül’e faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bayan Gül, Oman gezisinin ikinci gününde ise Al-Basair Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin çiçeklerle ve şarkılarla karşıladığı Bayan Gül, çocukların hazırladığı dans ve müzik gösterisini izledi. Okul yöneticileri tarafından verilen kısa bilginin ardından Bayan Gül, sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti. Öğrencilerin hazırladığı elişi sergisini de gezen Bayan Gül, hatıra defterini imzaladıktan sonra okuldan ayrıldı.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı