KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Heyetini Kabul

23.03.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hakan Kodal ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Kabulde, dernek hakkında bilgi veren heyet üyeleri, 1,5 yıl önce kurulan derneğin sektörün yüzde 60’ını temsil ettiğini belirttiler. Üyelerini uluslararası standartlara göre tespit ettiklerini dile getiren heyet üyeleri, Cumhurbaşkanı Gül’e sektöre ilişkin bilgi sundular.

Yatırımlarda yabancı sermayenin önemine dikkat çeken heyet üyeleri, sektörün 350 bin kişiye istihdam sağladığını ve ekonominin kayıt altına alınmasına katkıda bulunduğunu belirttiler. Heyet üyeleri ayrıca alışveriş merkezlerinin açılış-kapanış saatleri ve hafta sonları ile ilgili yapılacak düzenlemelerin sektöre zarar vermemesi gerektiği hususunda görüş bildirdiler.

Cumhurbaşkanı Gül de kabulde, alışveriş merkezlerinin taleplerinin hükümet tarafından da önemsendiğini ifade ederek, bu merkezlerin nerelere kurulacağı konusundaki planlamanın doğru şekilde yapılması gerektiğini söyledi. 

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı