KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bayburt'ta temas ve incelemelerde bulundu.

22.07.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Bayburt'ta.

Bayburt Valiliği'ne gelişi sırasında sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, valiliğin balkonundan halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasında, Bayburt'u ve Bayburtluları ziyaret etmekten büyük bir kıvanç duyduğunu dile getirerek, "Sizler, nasıl devletinize her zaman bağlı, fedakâr, şikâyet etmeyen, daima ülkesinin yanında olan, fedakârlıklarda bulunan vatandaşlarımızsanız, bizler de muhakkak ki, devlet olarak hep sizlerin hizmetinizde olacağız" dedi.

Devletin bütün kurumlarının Bayburt'un eksiklerini gidermek için gece gündüz çalıştığını söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, her şeyin daha güzel olacağını, yapılacak işlerin kardeşlik, dostluk, el birliği ve dayanışma ile çok daha kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

             

             

           

 

Bayburt`un İl Oluşunun 20. Yılı

Cumhurbaşkanı Gül, Bayburt'un il oluşunun 20. yılını kutladığı konuşmasında, Bayburt'un bütün kurumlarının giderek geliştiğini ve son olarak üniversitenin Bayburt'ta yerini aldığını ifade ederek, üniversiteyi ziyaret ederek, sorunları hakkında bilgi alacağını sözlerine ekledi.

Devletin vatandaşa hizmet için var olduğunu yineleyen, Cumhurbaşkanı Gül, "Hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Devletiniz daima yanınızdadır. Zaten bu gösterdiğiniz sevgi, muhabbet Cumhurbaşkanınız olarak benim şahsımda devletinize gösterdiğiniz sevgidir. Bundan dolayı da hepinize teşekkür ediyorum… Kuzeyden güneye, doğudan batıya herkes, her şeyin en iyisine layık. Devlet bunları yerine getirmek için azimlidir, kararlıdır, gece gündüz çalışma içindedir" dedi.

Konuşmasının ardından valilikte ilin sorunları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra belediye başkanlığını ziyaret etti. Kentin yönetici ve iş adamlarıyla bir araya geldiği Bayburt Konağı'ndaki öğle yemeği öncesinde Cumhurbaşkanı Gül'e, ilkokul öğrencilerinden oluşan Genç Ozanlar Korosu, konağın bahçesinde mini bir konser verdi.

Cumhurbaşkanı Gül programı çerçevesinde, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü ve garnizon komutanlığını ziyaret ettikten sonra Erzurum`a hareket etti.

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı