KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

İnternet Sayfamızda Yeni Bölümler

21.01.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
İnternet Sayfamızda Yeni Bölümler


İnternet sayfamıza "Cumhurbaşkanımız Nerede?", "Mülakatlar" ve "Himaye Edilen Projeler" başlıklı yeni bölümler ile 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer dönemlerine ait arşiv bilgileri eklendi.

"Cumhurbaşkanımız Nerede?"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün şimdiye kadar katıldığı resmî ziyaret, gezi ve organizasyonların harita üzerinden takip edilmesini sağlayan "Cumhurbaşkanımız Nerede?" bölümüne ana sayfanın sol taraftaki menüden ulaşabilirsiniz. Harita üzerinde bulunan bayraklardan mavi renkte olanı, Cumhurbaşkanı Gül'ün şu anda bulunduğu yeri gösterirken; kırmızı renkli bayrak ise daha önce yaptığı ziyaretleri belirtmek için konumlandırıldı. Bu bayrakların üzerine basılması halinde, ziyaret hakkında kısa metin bilgileri ile varsa video ve fotoğraflara ulaşılabiliyor.

"Mülakatlar" ve "Himaye Edilen Projeler"

"Mülakatlar" ve "Himaye Edilen Projeler" bölümleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül menüsü altında bulunuyor.

"Mülakatlar" bölümünde Cumhurbaşkanı Gül'ün yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren çeşitli medya kuruluşları ile yaptığı söyleşiler, hem orijinal haliyle hem de çözümlenmiş metin olarak yayınlanıyor.

"Himaye Edilen Projeler" başlığı altında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül tarafından bugüne kadar himaye edilmiş ve edilmekte olan projelere ilişkin bilgiler yer alıyor.

Sayın Demirel ve Sezer'le İlgili Bölümler

İnternet sayfamızda yer alan bir başka yenilik ise, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer dönemlerine ait bazı arşiv bilgilerinin dijital ortama aktarılması oldu. Bu çalışma, Sayın Demirel ve Sezer'in günlük faaliyetlerini içeren "Programlar" ile "Konuşmaları" ve "Basın Açıklamaları" bölümlerinden oluşuyor. Bu bölümler;

Sayın Demirel'in dönemine ait günlük faaliyetleri içeren "Programlar" ile "Konuşmaları" ve "Basın Açıklamaları" bölümlerinden,

Sayın Sezer'in dönemine ait günlük faaliyetleri içeren "Programlar" ile "Konuşmaları" ve "Basın Açıklamaları" bölümlerinden oluşuyor.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı