KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

Bisiklet Federasyonu Çankaya Köşkü'nde

20.01.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve beraberindeki heyetle görüşerek federasyonun faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yaptıkları çalışmaları Cumhurbaşkanı Gül'e anlatan Bisiklet Federasyonu yetkilileri, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun yeniden canlandırılması konusunda sağladığı destek ve himaye nedeniyle teşekkürlerini bildirdiler.

 

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu: 109 Ülkede 1 Hafta Canlı Yayın

Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 1 hafta boyunca 109 ülkenin televizyonunda, günde 2 saat canlı olarak yayınlanmasının Türkiye açısından "parayla ölçülemez bir tanıtım faaliyeti" olduğunu belirtti. Tur boyunca izlenen güzergâhın Türkiye'nin tarihî, kültürel ve doğal güzellikleriyle dolu olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, kendisinin, "Türkiye'yi tanıtma imkânı sunması nedeniyle" konuya özel ilgi gösterdiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 2009 yılı programı hakkında Cumhurbaşkanı Gül'e bilgi veren Federasyon yetkilileri kendilerine verilen desteğin devam edecek olmasından duydukları memnuniyeti belirttiler.

2012 Olimpiyatlarında Madalya

2008 Olimpiyatlarına 1 sporcu ile katılan Bisiklet Federasyonu yetkililerini başarılarından dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Gül, 2012 Olimpiyatlarında kendilerinden madalya beklediğini sözlerine ekledi.

Görüşmenin sonunda Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ile ilgili bir tanıtım filmi izlendi ve federasyon yetkilileri, Cumhurbaşkanı Gül'e, aynı konudaki fotoğraflardan oluşan bir albüm hediye ettiler.


       

       

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı