Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü

14.06.2014
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük’e gönderdikleri mesaj aşağıda sunulmaktadır:

“Milletimizin huzuru ve esenliği için büyük bir azim, kararlılık ve fedakarlıkla çalışan Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Köklü ve başarılı bir maziye sahip Jandarma Teşkilatımız, sorumluluk alanında asayiş ve kamu düzeninin korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece-gündüz demeden, yüksek bir vazife bilinciyle gayret göstermektedir.

Jandarma Teşkilatımız, vatan savunması ve bugüne kadar teröre karşı verilen kararlı mücadeledeki emsalsiz özverisinin yanı sıra görev alanına giren konulardaki üstün hizmetleriyle takdir toplamıştır.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın, zor ve onurlu görevlerini; şanlı geçmişinde olduğu gibi layıkıyla yerine getireceğine inancım tamdır.

Mukaddes vatan görevini büyük bir vatan sevgisiyle, canı pahasına, cesaretle yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, birer fedakarlık ve feragat timsali olarak milletimizin gönlünde ebediyyen yaşayacaktır.

Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Size, tüm personelinize başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

Yazdır Paylaş Yukarı