Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü

14.06.2013
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'ya gönderdikleri mesaj aşağıda sunulmaktadır:

“Köklü ve başarılı bir maziye sahip Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Jandarma Teşkilatımız, sorumluluk alanında emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması ve kendisine verilen diğer görevlerin ifası amacıyla, üstün bir gayret ve büyük bir vatan sevgisiyle çalışmalarını devam ettirmektedir.

Vatan savunmasında, teröre karşı yürütülen amansız mücadelede hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Jandarma Teşkilatımız, hizmetleriyle milletimizin takdirini kazanmıştır.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ayrılmaz unsuru Jandarma Genel Komutanlığı’nın, sahip olduğu imkan ve kabiliyetlerle, yüksek vazife şuuruyla, iyi eğitilmiş nitelikli personeliyle, üstlenmiş bulunduğu görev ve sorumlulukları,  her zaman özveri, azim ve kararlılıkla yerine getireceğine inanıyorum.

Mukaddes vatan görevini canı pahasına, cesaretle ve kahramanca yaparken şehit olan askerlerimiz, milletimizin gönlünde ebediyyen yaşayacaktır.

Huzur ve güvenliğimizin en önemli teminatlarından olan Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Size, tüm personelinize başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

Yazdır Paylaş Yukarı