Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü

14.06.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'ya gönderdikleri mesaj aşağıda sunulmaktadır:

“ Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum.

Jandarma Teşkilatımız, 173 yıldır vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında görev ve sorumluluklarını üstün bir hizmet anlayışla yerine getirmektedir.

Güvenliğimizin en önemli teminatlarından olan Jandarma Genel Komutanlığı, sorumluluk alanında emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunması için yüksek bir vazife şuuruyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev bilinciyle milletimizin takdirini kazanan Jandarma Teşkilatımız, köklü ve başarılı geçmişinden aldığı güçle geleceğe hazırlanmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve onun ayrılmaz parçası Jandarma Genel Komutanlığı, terörle mücadelede gösterdiği üstün gayret ve büyük fedakarlıkla milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.

Mukaddes vatan toprakları uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, milletimizin gönlünde ebediyyen yaşayacaktır.

Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Size, tüm personelinize başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum."

Yazdır Paylaş Yukarı