1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

01.05.2012
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sayın Cumhurbaşkanımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladıkları mesajları aşağıda sunulmaktadır:

“Emeğin, alınterinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum.

Çalışan, üreten kesimlerin beklentilerinin ve taleplerinin karşılanması, sorunlarına çözüm üretilmesi, hiç şüphe yoktur ki, ülkedeki huzurun ve istikrarın temel unsurlarından birini oluşturmaktadır.

Bu anlayışla, diğer alanlarda olduğu gibi çalışma hayatında da en ileri standartlara ulaşmak için son yıllarda önemli adımlar atan Türkiye, önümüzdeki dönemde de ihtiyaç duyulan reformları kararlılıkla hayata geçirecektir.

Her zaman ve her şartta sağduyuyu koruyarak, karşılıklı anlayış, uzlaşma ve diyalog içerisinde hareket ederek, dile getirilen tüm sorunların üstesinden geleceğimiz kanaatindeyim.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, özüne ve anlamına uygun olarak, bir bayram havasında, bir şenlik ortamında kutlanması konusunda tüm kesimlerin sorumluluk içinde hareket edeceklerine inanıyorum.

1 Mayıs’ların, geçmişin acı hatıralarının geride bırakılarak, yüzlerin güldüğü, geleceğe umutla baktığımız bir gün olarak toplum hayatındaki yerini almasını temenni ediyorum.

Emek ve Dayanışma Günü’nde bütün çalışanlarımıza tebriklerimi iletiyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Yazdır Paylaş Yukarı