Kızılay'ın Kuruluş Yıl Dönümü

11.06.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Sayın Cumhurbaşkanımız, Kızılay’ın kuruluş yıldönümü dolayısıyla  Genel Başkan Tekin Küçükali'ye bir mesaj göndermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajı şöyledir:

"Kızılay, bir insanlık kurumu olarak üstlendiği görevi, kurulduğu günden bu yana  layıkıyla yerine getiren gönüllü bir hizmet ordusudur.

Halkımızdan aldığı güç ve destekle, gerek ülkemizde gerek dünyanın çeşitli bölgelerinde meydana gelen felaketlerde insanların yardımına koşan Kızılay, ülkemizin büyüklüğüne yakışır çalışmalar yürütmektedir.

Ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşu olarak, büyük bir özveriyle çalışan, hiçbir ayırım yapmaksızın ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Kızılay'ın, güzel hizmetlerinden gurur duyuyoruz.

Vatandaşlarımızın, kan bağışı ve diğer yardımlarıyla, heyecanla ve gönülden gelen bir istekle çalışmalarını sürdüren Kızılay'ı desteklemeye devam edeceklerine inanıyorum.   

Başarılı faaliyetleriyle dünyanın saygın insani yardım kuruluşlarından biri haline gelen Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, size, Kızılay'ın tüm çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum. "

Yazdır Paylaş Yukarı