Anneler Günü

07.05.2011
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, sevgisi, desteği ve sıcaklığıyla vazgeçilmez olan annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyorum.

Annelerimiz, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı, hayatla aramızdaki en güçlü bağdır.

Çocukları sözkonusu olduğunda hiç bir zorluktan yılmayan, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır. 

Hayata dair her şeyin ilk öğreteni, çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelerimize, en iyi imkanları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için temel şarttır.

Sevgilerin en büyüğü, en vazgeçilmezi olan anne sevgisinin ve fedakarlığının yegane karşılığı ise gerçek sevgidir. Annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilecebilecek en kıymetli armağandır.

Anneler Günü vesilesiyle, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerine bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha vurgulmak istiyorum.

Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, baştacımız annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Yazdır Paylaş Yukarı