Kara Kuvvetleri'nin Kuruluş Yıldönümü

28.06.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner'e bir mesaj göndermiştir.
Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajı şöyledir:
"Türk Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümünde tebriklerimi iletiyorum.
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve onun omurgası Kara Kuvvetlerimiz, görev ve sorumluluklarını büyük bir azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir.
Nitelikli personeli, yüksek vazife bilinci, caydırıcı kuvvet yapısı, teknik donanımı, yürüttüğü modernizasyon çalışmaları ve projeleriyle dünyanın dikkatini çeken Kara Kuvvetlerimizin başarılarını takdirle karşılıyoruz.
Mazisi boyunca parlak zaferlere imza atan Kara Kuvvetlerimiz, şanlı tarihiyle gurur kaynağımızdır. Uluslararası görevlerde de üstün başarılar sergileyen Türk Kara Kuvvetleri, bölgemizde ve dünyada barışın ve huzurun korunmasına önemli katkı sağlamaktadır.
Kara Kuvvetlerimiz, kahraman Ordumuzun diğer unsurlarıyla birlikte, ülke güvenliğinin sağlanması konusunda üstün ve fedakarca bir gayretin içindedir.
Teröre karşı yürütülen topyekun mücadelede, canı pahasına, büyük bir vatan sevgisiyle görev yapan kahraman askerlerimiz, cesaretleriyle, kahramanlıklarıyla, Türk milletine malolmuşlardır.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı ve vatan uğrunda şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükran duyuyorum.
Türk Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümünü bir kez daha tebrik ediyor, size ve şahsınızda Kara Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı