Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü

14.06.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral A. Atila Işık'a bir mesaj göndermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajı şöyledir:
"Köklü ve başarılı bir geçmişe sahip olan Jandarma Teşkilatımız 171. kuruluş yıldönümünü gururla kutlamaktadır.

Ülkede huzur ve güvenliğin sağlanması, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması konusunda büyük bir vatan sevgisiyle çalışan Jandarma Teşkilatı, güvenliğimizin en önemli teminatlarındandır.

Sorumluluklarını üstün hizmet anlayışıyla sürdüren Jandarma Teşkilatımız, nitelikli personeli, modern donanımı, kabiliyeti ve vazife bilinciyle, mülki, adli, askeri bütün görevlerini başarıyla yerine getirmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı, teröre karşı yürütülen kararlı mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri'nin diğer unsurları gibi üstün gayretler göstermektedir. Fedakar tutumu ve vatan sevgisiyle, milletimizin güven ve sevgisine mazhar olan Jandarma Genel Komutanlığı'nın bu mücadelesi her türlü takdirin üzerindedir.

Mukaddes vatan görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimiz, milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaktır.

Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Size, tüm personelinize başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı