Anneler Günü

08.05.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımızın, Anneler Günü mesajları aşağıda sunulmaktadır:
"Emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın; en masum ve temiz duyguların timsali annelerimizin, Anneler Gününü kutluyorum.
Büyük fedakarlıklarla evlatlarını büyüten ve yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösteren annelerimiz, her yaşta insan için en güvenilir, en büyük güç kaynağıdır.
Annelerimizin, hayat standartlarının iyileşmesi, eğitim seviyelerinin yükselmesi, sosyal yaşamda etkin rol üstlenmeleri; sağlıklı bir toplum için de vazgeçilmez şartlardır. Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, değerlerine bağlı, mutlu ve huzurlu bireyler yetişmesinde en önemli rolü anneler üstlenmiştir.
Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez.
Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baştacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.
Anneler günü vesilesiyle, evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız annelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerine her zaman sahip çıkacağımızı, onlara her zaman destek olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sevgilerimi iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı