Kızılay Haftası

28.10.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımızın, Kızılay Haftası mesajları aşağıda sunulmaktadır:
"Halkımızdan aldığı güçle tüm insanlığa elini uzatan Türk Kızılayı, yürüttüğü başarılı organizasyonlarla, uluslararası alanda saygınlık kazanmış bir yardım kuruluşumuzdur.
Gerek yurt içinde gerek yurt dışında yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sunan Kızılay'ın hizmetleri daima takdirle karşılanmaktadır.
Kızılay, şartlar ne olursa olsun inançla, şevkle çalışmayı, ayrım yapmadan tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı ilke edinen gönüllü bir hizmet ordusudur.
Halkımız karşılaştığı tüm felaketlerde Kızılay'ı yanında bulmuştur. Acıların dindirilmesi, sıkıntıların ortadan kaldırılması için yoğun bir gayret gösteren Kızılay, insanların kara gün dostu olmuştur.
Kızılay'ın ülkemizde ve dünyada daha çok hizmet yapan, Türkiye'nin adını daha çok duyuran bir itibar müessesesi olarak faydalı hizmetlerini sürdüreceğine inanıyorum. Vatandaşlarımızı kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay'a desteklerini devam ettirmeye çağırıyorum.
Kızılay Haftası'nda, Türkiye Kızılay Derneği'nin bütün mensuplarına ve vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi iletiyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı