Kayseri Ziyareti

10.10.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, 11 Ekim 2009 Pazar günü Kayseri'ye gideceklerdir.
Aynı gün Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Sedir Tohumu Ekimi Töreni'ne katılacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız, akşam Kayseri Sanayi Odası'nın işadamlarına ödül verilmesi töreni ve yemekli toplantısına iştirak edeceklerdir.
Sayın Cumhurbaşkanımız, 12 Ekim Pazartesi günü Kayseri Sanayi Odası'nda düzenlenen "Türkiye Sanayisine Sektörel Bakış: Mobilya Sanayii" konulu konferansa katılacaklardır.
Sayın Cumhurbaşkanımız, daha sonra Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Haris Silajdziç ile biraraya gelecek, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecektir.
Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret edip üniversite öğrencileri ile birlikte öğle yemeği yiyecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, ardından Üniversitesi'nin 2009-2010 Akademik Yılı Açılışı Töreni'ne katılacaklardır. Söz konusu törende Erciyes Üniversitesi Senatosu tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza Fahri Profesörlük unvanı tevdi edilecektir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Erciyes Üniversitesi kampusu içinde yer alan Şahinur Dedeman Kemik İliği Nakil Hastanesi, Gülser-Mustafa Gündoğdu Merkez Laboratuvarı ve Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu binalarının açılışını gerçekleştirecektir.
Daha sonra Melikşah Üniversitesi'nin açılışını yapacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız, 2009-2010 Akademik Yılı'nın başlaması dolayısıyla düzenlenen törene de katılacaklardır.
Akşam yemeğinde Kayserili hayırseverlerle biraraya gelerek plaket takdim edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, aynı gün Ankara'ya döneceklerdir.
Yazdır Paylaş Yukarı