Bayburt, Erzurum ve İstanbul Ziyareti

21.07.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, Bayburt, Erzurum ve İstanbul illerine gideceklerdir.
İlk olarak, 22 Temmuz 2009 Çarşamba günü Bayburt'a gidecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, sırasıyla, Valiliği, Belediye Başkanlığını, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğünü ve Garnizon Komutanlığını ziyaret edeceklerdir.
Sayın Cumhurbaşkanımız, aynı gün Bayburt'tan Erzurum'a geçeceklerdir. Erzurum'da ilk olarak Valiliği ziyaret edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, daha sonra, Doğu Anadolu Kalkınma İşbirliği Fuarı'nın açılışını yapacaklar ve işadamları ile bir toplantı gerçekleştireceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız, toplantının ardından Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret edeceklerdir.
23 Temmuz Perşembe günü de Erzurum'daki temaslarını sürdürecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, Garnizon Komutanlığını ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettikten sonra, Atatürk Anıtı'na çelenk koyacaklardır. Daha sonra Kongre Binası'nı ziyaret ederek, Erzurum Kongresi'nin canlandırılmasına ilişkin programı izleyecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız, Kongre Sergisi'nin de açılışını yapacaklardır.
Sayın Cumhurbaşkanımız, aynı gün Erzurum'dan İstanbul'a gidecekler ve Harp Akademileri Mezuniyet Töreni'ne katılacaklardır.
Yazdır Paylaş Yukarı