Anneler Günü

09.05.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımızın, Anneler Günü mesajları aşağıda sunulmaktadır:
"Bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, hoşgörünün, bilgeliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının; hayata dair tüm eşsiz ve yüce duyguların timsali annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.
Çocuklarının mutluluğu, huzuru ve sağlığını her şeyin üstünde tutan, onlar için tüm zorluklara göğüs geren ve karşılığında ise hiçbir beklentisi olmayan annelerimiz, en kutsal varlıklarımızdır.
Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.
Annelerimiz sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Onların yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve huzurlu, endişelerden uzak bir hayat sürmeleri, şüphe yoktur ki, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır.
Annelerimize sevgimizi göstermenin en iyi yolu, emeklerinin boşa gitmediğini hissettirmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, sorumluluklarının bilincinde özgür bireyler olarak yaşamak ve başarılarımızla onların yüzünü güldürmektir.
Annelerin istediği tek şey hatırlanmak, çocuklarını sadece ihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmektir. Dolayısıyla Anneler Günü, annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi ve yalnız olmadıklarını göstermek için önemli bir fırsattır.
Anneler Günü vesilesiyle, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatları vatan uğrunda şehit olan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Baştacımız, en değerli varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü'nü bir kez daha tebrik ediyor, tüm annelerimize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı