İstanbul'da Gerçekleştirilen Operasyon

27.04.2009
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, İstanbul'da düzenlenen operasyonda bir Emniyet Amirinin şehit olması, bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılmasını istemişlerdir:
"İstanbul'da bu sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon sırasında, bir Emniyet Amirimizin şehit olması, bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 7 polisimiz ile bir basın mensubumuzun da yaralanmasından derin üzüntü duydum.
Türk polisi bugün bir kez daha tanıklık ettiğimiz gibi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda canını hiçe sayarak çalışmaktadır.
Kutsal görevini en iyi şekilde yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polislerimizin bu gayretlerini takdirle karşılıyor, devlet ve millet olarak kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.
Şehit Emniyet Amirimiz Semih Balaban ile hayatını kaybeden vatandaşımız Mazlum Şeker'e Allah'tan rahmet diliyor, ailelerinin acısını yürekten paylaşıyorum. Yakınlarına ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifa dileklerimi iletiyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı