Diyarbakır'da Dört Polisimizin ve Bir Görevlinin Şehit Olması

08.10.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırı sonucu dört polisimizin ve bir görevlinin şehit olması nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılmasını istemiştir:

"Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıda, dört polisimizin ve bir görevlimizin şehit olması, çok sayıda polisimizin de yaralanmasından derin üzüntü duydum. Can kaybının artmaması en büyük dileğimizdir.

Devletimizin kararlı mücadelesi karşısında çöküş yaşayan ve insanlık dışı eylemlere başvuran terör örgütünün bu çirkin saldırısını şiddetle kınıyorum.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakarca mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştirenler adalet önünde mutlaka hesap verecektir.

Devletimizin kararlılığı, güvenlik güçlerimizin çabaları ve milletimizin büyük desteğiyle terörle mücadele topyekün sürdürülecektir.

Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bu da terör örgütünü aciz kılacak ve başarısızlığa mahkum edecek en önemli etkenlerden biridir.

Saldırıda şehit olan polislerimize ve görevlimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı