Erzincan'da Dokuz Askerimizin Şehit Olması

11.08.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, Erzincan'da mayın patlaması sonucu biri kurmay yarbay dokuz askerimizin şehit olması nedeniyle bir mesaj yayınlamıştır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajı şöyledir:
"Erzincan'da mayın patlaması sonucu biri kurmay yarbay 9 askerimizin şehit olmasından, iki askerimizin de yaralanmasından derin bir üzüntü duydum.
Bu hain saldırıyı şiddetle telin ediyorum.
Terörün bir kez daha çirkin yüzünü gösterdiği bu saldırı, teröristlerin insanlık değerlerinden ne kadar uzak olduklarını tüm çıplaklığıyla ortaya koymaktadır.
Devletimizin terörle mücadele azmine hiçbir şey zarar veremeyecektir.
Vatanını canından üstün tutan, ülkesi için seve seve şehit ve gazi olan güvenlik güçlerimiz, devletimizin kararlılığı, milletimizin güveni ve desteğiyle en büyük insanlık suçu olan terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.
Vatan sevgisinin ölümsüz sembolleri olan şehitlerimiz, milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaktır.
Şehitlerimizin ailelerinin acısını yürekten paylaşıyorum.
Saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silâhlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."
Sayın Cumhurbaşkanımız, ayrıca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a bir telgraf göndererek, Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı dileklerini iletmiştir.
Yazdır Paylaş Yukarı