Türk Polis Teşkilâtı'nın Kuruluş Yıl Dönümü

10.04.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımızın, Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'a gönderdikleri mesajları aşağıda sunulmaktadır:
"Devletin temel amaç ve görevlerinin yerine getirilmesinde önemli sorumluluk üstlenen Emniyet Teşkilâtı'nın 163. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.
Başarılı bir geçmişe sahip Emniyet Teşkilâtımız, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeni ile halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda takdire şayan bir çaba içindedir.
Yetkilerini yasalardan, desteğini halkımızdan alan Emniyet Teşkilâtımız ve polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır.
Türk polisi, her yerde ve her şartta fedakârca çalışmış, üstlendiği kutsal görevini, büyük bir hizmet aşkıyla canı pahasına ifa etmiştir.
Emniyet Teşkilâtımızın ve polisimizin başarılı çalışmalarının gerisinde halkımızın desteği ve güveni yatmaktadır.
Bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için emniyet mensuplarımızın her zaman hassasiyetle hareket edeceklerine inanıyorum.
Emniyet Teşkilâtımızın ve polisimizin, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancım tamdır.
Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimize şükranlarımı sunuyor, selâm ve sevgilerimi iletiyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı