Basın Açıklaması

08.10.2007
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Son günlerde meydana gelen terörist saldırılarla ilgili olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında, Sayın Başbakan ve Sayın Genelkurmay Başkanı'nın katılımıyla 08 Ekim 2007 tarihinde bir toplantı gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda Şırnak ilimizde sivil vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize yöneltilen terörist saldırılar başta olmak üzere son günlerde meydana gelen ve halkımızı derin acıya boğan olaylar ele alınmıştır.
Bu vesileyle, güvenlik güçlerimizin terörizm karşısındaki haklı mücadelesini her türlü şart altında yılmadan devam ettirmesi ve güçlü tedbirler uygulaması yönündeki karalılığı vurgulanmıştır.
Halkımıza ve diğer birçok ülke halkına karşı insanlık suçu işlemeye devam eden ve terörizme karşı mücadelede, uluslararası alanda azami duyarlılık, somut işbirliği ve gerçek bir kararlılık ihtiyacı bulunduğu da teyit edilmiştir.
Mücadelemiz her halükârda, milletimizin desteği, kahraman güvenlik güçlerimizin azmi ve devletimizin bütün kurum ve kuruluşları ile bir bütün halinde, halkımızın huzur ve güvenliği ülkenin her köşesinde, tamamen sağlanıncaya kadar sürdürülecektir.
Yazdır Paylaş Yukarı