Şırnak'taki Terör Saldırısı

30.09.2007
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
Sayın Cumhurbaşkanımız, Şırnak'ta teröristlerin saldırısı sonucu 12 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılmasını istemişlerdir:
"Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Beşağaç köyü yakınlarında teröristlerin saldırısı sonucu 12 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 2 vatandaşımızın da yaralanmasından büyük üzüntü duydum.
Terörün gerçek yüzünü bir kez daha bütün acımasızlığıyla ortaya koyan bu insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyorum. Hiçbir kimse ya da gücün, ülkemizin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne zarar vermesi mümkün değildir.
Teröre başvurarak kan ve gözyaşı döken, vatandaşlarımızı acımasızca katledenlerin, milletimizin ve devletimizin güçlü iradesi karşısında yokolup gideceklerini vurgulamak istiyorum.
Güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain saldırılar, devletimizin terörle mücadele konusundaki azim ve kararlılığını daha da artıracaktır.
Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifa dileklerimi iletiyorum."
Yazdır Paylaş Yukarı