KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

A Milli Futbol Takımımız Çeyrek Finalde

15.06.2008
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
A Milli Futbol Takımımız Çeyrek Finalde


A Millî Futbol Takımımız 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde Çek Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı`nı 3-2 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Son 15 dakikasına 2-0 mağlup girdiği maçta Arda ve Nihat`ın (2) golleriyle inanılmazı başaran Türkiye, Portekiz ile birlikte eleme grubundan çıktı. Millî Takımımızın çeyrek finale yükselmesi Türkiye, KKTC ve vatandaşlarımızın yoğunluklu olarak bulunduğu ülkelerde büyük coşkuyla kutlandı.

Galibiyetin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Millî Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim`i arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Millî Takımımızın bu başarısıyla ülkemize büyük bir hediye verdiğini belirtti. Zaferde emeği geçen herkesi yürekten kutlayan Cumhurbaşkanı Gül, Millî Takımımızın çeyrek finalde de sevindirici bir sonuç elde ederek, şampiyonada daha büyük zaferler kazanacağına olan inancını vurguladı.

Millî Takımımız, Avusturya`da devam edecek şampiyonada, 20 Haziran Cuma günü güçlü rakibi Hırvatistan ile yarı finale çıkmak için mücadele edecek.

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı